VADON NŐ 18 éven felülieknek

60-70 perces kamara jellegű zenés színházi est 18 éven felülieknek

Már maga a "Vadon Nő“, mint cím előrevetíti azt a tényt, hogy bármi hangozzon is el ebben az intenzív egy órában, képtelenség elfojtani, megzabolázni, levágni, megölni, mert ez a dolog újra kitör, lerázza a békjót, visszanő, vagy feltámad. Nevezhetjük ősi erőnek, és mivel mi hárman vagyunk lányok...Kiss Judit Ágnes és Fűri Anna közös dalai az én előadásomban egy nőt festenek le.

A dalok különböző rádiójátékok, színdarabok és musicalparódiák részletei, és így összefűzve mégis egyetlen életutat írnak körül. Kiss Judit Ágnes a maga egyedülálló nyelvi képességeivel, kegyetlenül pontos, bombasztikus humorával, sebezhetőségével és bölcsességével olyan dolgokat fogalmaz meg, amiért mi előadók csak hálásak lehetünk.

Őrületesen felszabadító élmény játszani, és hallgatni is azokat a mondatokat, amelyeket eddig még magunk előtt is titkokban tartottunk.

Füri Anna a legjobb zenei terep Judit versei számára. A jazzből, magyar folklór elemekből, klasszikus zenéből, hagyományos színházi zenéből álló zenei anyag viszi a szavakat a hátán, mint a sínek a hullámvasutat. Lakatos Róbert felvidéki brácsaművész improvizációi, hangulatfestő motívumai kamarazenéléssé emelik a színházi estet, ahol a szerző, Anna zongorázik. Kedves barátom, Jantyik Csaba rendezése lehetőséget adott arra, hogy én maximálisan én legyek a színpadon.

Olyan nyíltan játszhatok, ahogy eddig sosem, vagy azért, mert nem tudtam, vagy mert nem mertem.